EğlenceManşetler

Hakan: Muhafız’ın yeni sezonundan ilk fragman geldi

netflix hakan: muhafiz 2. sezon

Netflix‘in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız‘ın birinci sezon bölümleri geçtiğimiz aralık ayında yayınlanmıştı. Dört hafta içinde 10 milyon izlenme sayısına ulaşan dizi, böylelikle üçüncü ve dördüncü sezonları için de onay almıştı. Netflix Hakan: Muhafız 2. sezon bölümleri için henüz bir yayın tarihi açıklamasa da, yeni sezona ait ilk videoyu sosyal medya ve YouTube hesapları aracılığıyla paylaştı.

Söz konusu videoda Hazar Ergüçlü‘nün canlandırdığı Zeynep, İstanbul Boğazı’nın kıyısında bir bankta beyaz saçlı bir adamla konuşurken görülüyor. Zeynep, kalkıştıkları işin zorluğundan bahsederken çeşitli aksiyon sahneleri de ekrana geliyor. Beyaz saçlı adam, “Kimse bir günde kahraman olmaz Zeynep” cümlesiyle sözlerine başlarken tarihten örnekler vererek görevin zorluğunu doğruluyor ve Zeynep’e Muhafız’ın yanında durmasının önemini hatırlatıyor. Bu sırada da diziden sahneler ekrana gelmeye devam ediyor.

Videonun en büyük sürprizi ise beyaz saçlı kişinin yüzünün görünmesiyle ortaya çıkıyor. Türk sinemasının yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın‘ın da ikinci sezonda dizinin kadrosuna katıldığı anlaşılıyor. İkinci sezonda diziye katılacak isimler arasında Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi oyuncuların olduğu da daha önce açıklanmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER