Eğlence

Game of Thrones’un yaratıcı ikilisinin ilk Netflix projesinin detayları belli oldu

game of thrones netflix

Geçtiğimiz yıl sona eren fenomen dizi Game of Thrones‘un yaratıcı ikilisi David Benioff ve D.B. Weiss, dizinin finalinden kısa bir süre sonra Netflix ile büyük bir anlaşmaya imza atmışlardı. İkilinin platform için hazırladığı ilk projenin detayları sonunda belli oldu.

Benioff ve Weiss’ın Netflix’te izleyicilerle buluşacak ilk projesi “The Chair” adını taşıyor. Dizinin başrolünü Grey’s Anatomy’den tanıdığımız Sandra Oh üstleniyor. Benioff’un eşi olan Sandra Oh, aynı zamanda Benioff ve Weiss ile birlikte dizinin yapımcıları arasında yer alıyor. Senaryosu Amanda Peet tarafından kaleme alınan dizinin bir diğer yapımcısı da Bernie Caulfield

Benioff ve Weiss Netflix için Star Wars üçlemesinden vazgeçmişlerdi

Dram ve komedi unsurlarının bir arada olduğu, yarım saat uzunluğundaki altı bölümden oluşan dizi, büyük bir üniversitedeki İngilizce bölümü başkanı etrafında şekillenen bir hikayeyi anlatacak. The Chair’in diğer detayları henüz bilinmese de, Transparent’tan Jay Duplass da oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Benioff ve Weiss’ın Netflix’e yaklaşık 200 milyon dolarlık bir anlaşma karşılığında imza attığı konuşuluyor. İkili, Netflix’le yaptıkları anlaşmaya ne kadar önem verdiklerini Star Wars film üçlemesinden vazgeçerek göstermişlerdi. Benioff ve Weiss’ın Netflix’e yapacağı ilk iş olan The Chair, hem yaratıcıları hem de oyuncu kadrosuyla heyecan uyandırmayı başarıyor.

İLGİLİ HABERLER