Eğlence

Netflix yeni Gal Gadot filminin yayın haklarını aldı

netflix gal gadot

Netflix, daha fazla abone kazanmasına yardımcı olabilecek bir filmin küresel yayın haklarını satın aldı. Çevrimiçi içerik platformu, başrolünü ünlü oyuncu Gal Gadot’nun üstlendiği casus filmi Hearts of Stone’un yayın haklarını satın aldı. Netflix ve Gal Gadot buluşmasını sağlayan filmin yapımcılığını Skydance Media, yönetmenliğini ise Tom Harper üstleniyor.

Deadline’ın haberine göre, filmde James Bond ve Görevimiz Tehlike serilerine benzer bir casusluk hikayesi anlatılacak. Ancak bu hikayenin merkezinde kadın bir casus yer alacak.

Skydance Media, kısa bir süre önce de Chris Pratt’in başrolünü üstlendiği The Tomorrow War filminin haklarını da Amazon’a satmıştı. The Tomorrow War’un çekimleri tamamlanmış olsa da, Hearts of Stone’da henüz “motor” komutu verilmiş değil. Gal Gadot, filmin ortak yapımcıları arasında da yer alıyor.

Filmin senaryosunda Greg Rucka ve Allison Schroeder’in imzası bulunuyor. Skydance ve Netflix daha önce Charlize Theron’un oynadığı The Old Guard ve Ryan Reynolds’un oynadığı 6 Underground’da da birlikte çalışmıştı.

Koronavirüs salgını nedeniyle sinema salonlarının kapanmış olması, film stüdyolarını ve yapım şirketlerini çevrimiçi içerik platformlarıyla iş birliğine yöneltti. Netflix, bu yıl içinde önemli isimlerin boy göstereceği 71 filmi aboneleriyle buluşturacağını duyurmuştu. Gal Gadot bu filmlerden biri olan Red Notice ile de Netflix abonelerinin karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER