Eğlence

Netflix’in Cyberpunk animasyon dizisinden ilk video

netflix cyberpunk 2077

Netflix Cyberpunk: Edgerunners animasyon dizisinden ilk videoyu paylaştı. Netflix’in CD Projekt Red ile birlikte hazırladığı dizinin temelinde popüler oyun Cyberpunk 2077 bulunuyor. 2018’den bu yana geliştirilen projenin duyurusu 2020’de yapılmıştı.

Night City’de geçen dizinin ana karakteri, sokaklarda yaşarken paralı bir Edgerunner’a dönüşen 10 yaşındaki bir çocuk olacak. Night City ise “geleceğin teknolojiye ve vücut modifikasyonuna saplantılı şehri” olarak tanımlanıyor. CD Projekt Red, projenin baş yapımcılığını Rafal Jaki’ye vermişti. Ancak animasyon işlerini Japonya merkezli Studio Trigger üstleniyor.

Studio Trigger “vahşi” animasyon tasarımları ve “gürültülü” hikaye anlatıcılığıyla tanınıyor. Şirketin işleri arasında Kill la Kill ve Promare gibi yapımlar bulunuyor. Edgerunners da bu kategoriye girecek gibi görünüyor.

Dizinin yönetmenliğini Studio Trigger’ın kurucusu Hiroyuki Imaishi üstleniyor. Karakter tasarımında ise Hiromi Wakabayashi’nin imzası bulunuyor. Müzikleri ise Silent Hill oyunlarının da müziklerini besteleyen Akira Yamaoka yapıyor.

Netflix Cyberpunk: Edgerunners dizisini eylül ayında izleyicileriyle buluşturacak.

İLGİLİ HABERLER