Eğlence

Netflix yeni Cozy Grove oyununun çıkış tarihini açıkladı

netflix cozy grove

Netflix mobil oyun katalogunu genişletmeye Cozy Grove: Camp Spirit ile devam edecek. 2021’de çıkan ve Animal Crossing’e benzemesiyle dikkat çeken Cozy Grove’un devam oyunu 25 Haziran’da Android ve iOS’te oyuncularla buluşacak.

Cozy Grove’un devamı, Netflix’in 2022’de stüdyoyu satın almasından bu yana geliştirici Spry Fox’un çıkardığı ilk oyun. Oyunda, hayalet ayıların perili adalarını geliştirmelerine yardım etme gibi yüksek riskli bir göreve atılacaksınız. Geliştirici bunu “yeni aktiviteler, yeni hayalet hikayeleri, kendilerine ait hikayeleri ve yetenekleri olan yeni tüylü yoldaşlar ve çok daha fazlasını” deneyimleyeceğiniz “iç açıcı bir macera” olarak tanımlıyor.

Netflix’in mobil oyun portföyü, 2017 yılında Stranger Things bağlantısıyla arenada oynamaya başladığından beri katlanarak büyüdü. Netflix’in artık “100’e yakın” mobil oyundan oluşan bir listesi var.

Netflix, Cozy Grove: Camp Spirit ile kendi yapımlarının sayısını artırıyor

Cozy Grove: Camp Spirit şirketin Spry Fox, Night School Studio, Boss Fight Entertainment ve Next Games gibi bağımsız stüdyoları bünyesine katmasından sonra şirket içi bir stüdyodan çıkardığı üçüncü oyunu olacak. Aynı zamanda Helsinki ve Los Angeles’ta stüdyolar kuruyor ve burada bir AAA oyunu üzerinde çalışıyor.

Oyun için App Store ve Google Play Store‘da şimdiden ön kayıt yaptırmak mümkün.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER