Eğlence

Netflix’in yeni dizisinin çekimlerine zorunlu set kazası molası

netflix cowboy bebop
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Cowboy Bebop, önümüzdeki dönemin merakla beklenen Netflix dizileri arasında yer alıyor. Ancak bu bekleyiş, dizinin başrol oyuncusu John Cho’nun sette geçirdiği kaza sebebiyle beklenenden daha uzun sürecek gibi görünüyor.

Deadline’da yer alan habere göre, Cowboy Bebop’un çekimlerine Cho’nun geçirdiği kaza nedeniyle yedi ila dokuz aylık bir ara verildi. Yeni Zelanda’da gerçekleştirilen çekimler sırasında geçirdiği talihsizlik nedeniyle ameliyat olması gereken Cho’nun rehabilitasyon sürecine de ihtiyaç duyduğu belirtildi.

Netflix Cowboy Bebop için 10 bölüm planlıyordu

Bir anime uyarlaması olan Cowboy Bebop’un ilk sezonunun 10 bölüm uzunluğunda olması planlanıyordu. Netflix’ten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, şirketin yaşanan kazadan dolayı üzgün olduğunu ve iyileşme sürecinde John Cho’ya tam destek verileceği ifade edildi.

John Cho ise geçirdiği kazayla ilgili olarak Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Bruce Lee’nin “su gibi ol” felsefesine gönderme yapan Cho, Lee’nin “Su akabilir veya çatlayabilir” sözünü paylaştı. Geçmiş olsun dileklerine teşekkür eden Cho, en kısa süre içinde yeniden “akmaya” başlayacağını belirtti.

İLGİLİ HABERLER