Teknoloji

Netflix Windows 10 uygulamasına çevrim dışı izleme desteği eklendi

netflix cevrimdisi izleme windows 10Netflix çevrimdışı izleme özelliğini geçtiğimiz yılın sonlarında iOS ve Android uygulamalarında sunmaya başlamıştı. Şirket, Windows 10 PC uygulaması için yayınladığı güncellemeyle internet bağlantısı olmadan dizi ve film izleme keyfini masaüstüne de taşıyor.

Netflix’in çevrim dışı izleme özelliğinden yararlanmak isteyenlerin karşısına mobil cihazlarda bazı kısıtlamalar çıkıyordu. Benzer kısıtlamalar, Windows 10 PC uygulamasında da mevcut. Çevrim dışı izleme özelliği, Netflix’in katalogunun tamamını kapsamıyor. Tahmin edilebileceği üzere, şirketin orijinal dizi ve filmlerinin önemli bir kısmı Windows 10 PC’lerde çevrim dışı olarak izlenebiliyor.

Stranger Things ve Breaking Bad gibi diziler, Windows 10 bilgisayarlarda internet bağlantısı olmadan izlenebilecek. Uzay Yolu serisinin tüm filmleri de çevrim dışı izleme özelliğinin kapsama alanında yer alıyor.

Netflix çevrimdışı izleme özelliğini mobil Windows cihazlara ve Xbox One’a taşıyacak mı?

Windows 10 PC uygulamasına çevrim dışı izleme desteğinin eklenmesi, akıllara Windows 10’un mobil versiyonu ve Xbox One için hazırlanan Netflix uygulamalarını getiriyor. Çevrim dışı izleme özelliğinin bu uygulamalara eklenip eklenmeyeceği konusunda şimdilik Netflix cephesinden somut bir bilgi verilmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER