İpucu

Nasıl Yapılır: Netflix’te film ve dizileri çevrim dışı izleme

netflix çevrimdışı izleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix geçen hafta içinde iOS ve Android uygulamalarına getirdiği güncellemeyle birlikte kullanıcılara içerikleri internet bağlantısı olmadan da izleme fırsatı sunuyor. Uçak ve metro gibi internet bağlantısının bulunmadığı veya nispeten düşük hızlı olduğu ulaşım araçlarında veya mobil internet üzerinden film veya dizi izlemenin epey maliyetli olacağı durumlarda Netflix çevrimdışı izleme özelliği epey kullanışlı olacaktır.

Netflix çevrimdışı izleme özelliğinden yararlanmak için öncelikle iOS veya Android uygulamasını güncellemeniz gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra uygulamaya girdiğinizde menüde İndirilebilir İçerikler şeklinde bir seçenek gireceksiniz. Buna tıkladığınızda Netflix uygulaması içinde, internet bağlantısı olmadan da erişebileceğiniz içeriklere ulaşacaksınız. İçeriğin detay sayfasına girdiğinizde, her bir bölümün karşısında indirme butonunu göreceksiniz. Buna tıklatarak hemen indirmeye başlayabilirsiniz.

Menüde indirilen içeriklere de bir kısayol veriliyor. Buradan indirmekte olduğunuz içerikleri kontrol etmeniz mümkün oluyor. Devam eden bir indirme işlemini istediğiniz zaman durdurabilirsiniz. İndirme işlemi bittikten sonra, indirdiğiniz içeriği bu ekrandan hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Uzun seyahatlere çıkmadan önce, hızlı bir Wi-Fi bağlantınızın bulunduğu ev, iş yeri, havaalanı lounge’ı ve benzeri alanlarda beğendiğiniz içeriği hemen seçerek hemen izlemeye başlayabilirsiniz.

Daha fazla detayı hazırladığımız Nasıl Yapılır videosunda bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER