Eğlence

Netflix canlı aksiyon Pokémon dizisi için hazırlık yapıyor

netflix pokemon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix şu anda Pokémon dünyasında geçen bir canlı bir aksiyon televizyon programı üzerinde çalışıyor. Variety tarafından yayınlanan bir habere göre, Joe Henderson bu gösterinin senaristliğini ve yapımcılığını üstlenecek. Henderson, şu anda aynı adlı DC karakterine dayanan Lucifer dizisinin de yapımcısı.

Variety haberi, dizinin 2019 Pokémon filmi Detective Pikachu ile aynı hissi ve görünümü yakalamaya çalışacağını belirtiyor. Ancak dizi bağımsız bir doğrultuda ilerleyecek, filmle aynı anlatı dünyasında geçmeyecek.

Yeni canlı aksiyon Pokémon dizisinin duyurusu, Netflix’in video oyunu uyarlamalarına daha fazla yöneldiği bir zamanda geldi. Netflix, eleştirmenlerce beğenilen Castlevania şovunun son sezonunu yeni bitirdiği ve bu yıl DOTA: Dragon’s Blood‘ın ilk sezonunun çıkışını yaptığı için buna yabancı değil. Ayrıca platform, bu sonbaharda League of Legends oyununu temel alan Arcane adlı yeni bir dizi yayınlayacak.

Far Cry ve Splinter Cell serilerine dayanan dizilerin yapımı da şu anda Netflix için devam ediyor.

Netflix için canlı aksiyon Pokémon şovu hazırlama fikri tamamen mantıklı. Ayrıca Netflix genel olarak anime ve Pokémon şovlarına yabancı sayılmaz. Son yıllarda yayın platformu, içerik portföyü içinde daha fazla animenin yer alması için gayret gösteriyor. Pokémon televizyon dizisinin çoğunluğu da şu anda Netflix’te mevcuttur.

İLGİLİ HABERLER