Eğlence

Netflix Bright’ın devamı için şimdiden düğmeye bastı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

netflix brightNetflix, orijinal içerik portföyünde dizi ve belgesellerin yanında başrolünde yıldız oyuncuların bulunduğu filmlere de yer veriyor. Bu filmlerin sayısını artırmayı planlayan şirketin en önem verdiği yapımlardan birisi de başrolünü Will Smith’in üstlendiği “Bright”. Film, henüz izleyicilerin karşısına çıkmadı. Ancak Netflix Bright’ın devamı için şimdiden hazırlıklara başladı.

Bloomberg’de yer alan habere göre, Netflix kendisine 90 milyon dolara mal olan Bright’ın devamı için kolları sıvadı. Şirketin Marvel esintileri taşıyan Bright’ı bir tür seriye dönüştürmek istediği belirtildi. Henüz film vizyona girmeden devamı için hazırlıkların başlaması, Netflix’in projeye ne kadar güvendiğinin somut bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

Başrollerini Will Smith ve Joel Edgerton’ın üstlendiği Bright’ın yönetmen koltuğunda Smith ile Suicide Squad’da da çalışan David Ayer oturuyor. Birlikte çalışan iki polisin hikayesinin anlatıldığı film, normal insanlar ve orklar gibi fantastik yaratıkların bir arada bulunduğu bir dünyada geçmesi nedeniyle ilgi uyandırıyor. Filmde Smith insan bir polisi canlandırırken, Edgerton “orkvari” polis olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. İkili, dünyayı ele geçirmeye çalışan karanlık güçlere karşı mücadele ediyor.

Netflix Bright projesinin geleceğine dair detayları 22 Aralık’tan sonra açıklayabilir

Netflix Bright projesinin geleceği konusundaki detaylarını 22 Aralık’tan sonra açıklayabilir. Çünkü Bright, söz konusu tarihte Netflix abonelerinin karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER