EğlenceManşetler

Netflix yeni Türk filmi Boğa Boğa’dan ilk görüntüleri paylaştı

netflix boga boga
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix Boğa Boğa adını taşıyan yeni orijinal Türk filminin ilk fragmanını yayınladı. Onur Saylak’ın yönettiği filmin senaryosu Hakan Günday’ın imzasını taşıyor. Başrolleri ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit paylaşıyor.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosu şu şekilde: Kıvanç Tatlıtuğ (Yalın), Funda Eryiğit (Beyza), Gürgen Öz (Daim), Müge Bayramoğlu (Nehir), Onur Gürçay (Selami), Aşkın Şenol (İrfan), Hayat van Eck (Gaza), Kerem Arslanoğlu (Cevdet), Onur Akgülgil (Cezmi), Ahmet Baki Kurtuluş (Remzi), Nadi Güler (Ayhan)

Netflix yeni filminin hikayesini ise şu şekilde özetliyor: İstanbullu bir çift olan Yalın ve Beyza, Assos’ta bir köye taşınır. Yeni bir hayata başlamak üzere buraya gelmişlerdir. Ancak ilk günden itibaren köylüler Yalın’a olumsuz ve tehditkâr biçimde yaklaşır. Çok geçmeden bu tepkilerin şiddeti hızla yükselir ve bir gün Yalın, bir gencin saldırısına uğrar. Bu saldırıyla birlikte Yalın’ın gerçekte kim olduğu ortaya çıkacak ve köy halkıyla arasında gizli bir savaş başlayacaktır.

Netflix Boğa Boğa’nın yayın tarihini de açıkladı

Prömiyerini 42. İstanbul Film Festivali kapsamında 15 Nisan’da gerçekleştirecek olan Boğa Boğa, aynı zamanda festivalin Ulusal Yarışma bölümünde de yarışacak.

  • netflix boga boga

Netflix Boğa Boğa’yı 21 Nisan’da dünyanın dört bir yanında izleyicilerin karşısına çıkaracak.

İLGİLİ HABERLER