Eğlence

Netflix ödüllü oyun Before Your Eyes’ı kataloguna ekliyor

netflix before your eyes

Netflix mobil oyun katalogunu genişletmeye önemli bir isimle devam ediyor. Bir süre önce Into the Breach’i mobil platformlarda abonelerine sunan şirket, şimdi de geçtiğimiz yılın beğenilen oyunlarından birinin mobil haklarını aldı. Netflix Before Your Eyes ile bu alandaki iddiasını bir kez daha gözler önüne seriyor.

BAFTA ödüllü Before Your Eyes’ta oyunculara kısa süre önce hayata veda etmiş biri olan Benjamin Brynn’in hikayesi anlatılıyor. Göz takibi teknolojisinin kullanıldığı oyunda oyuncular Brynn’in yaşamındaki hatıralarını deneyimleyebiliyor.

Netflix’ten verilen bilgiye göre, oyun cihazın kamerasını kullanarak oyuncuların göz kırpmalarını ve bakışlarını yakalayacak. Before Your Eyes’ın PC versiyonundaki fare desteğine benzer bir şekilde dokunmatik bir kontrol desteğinin sunulup sunulmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Netflix’in kataloguna eklediği bir diğer mobil oyun ise Mahjong Solitaire oldu. Bir kare eşleştirme oyunu olan Mahjong Solitaire’de oyuncular günlük görevleri tamamlayarak çeşitli başarılar kazanıyor.

Netflix Before Your Eyes ve Into the Breach gibi bağımsız oyunların mobil haklarını alarak mobil oyun pazarındaki iddiasını gözler önüne seriyor. Bağımsız oyunların mobil adresi olmayı hedefleyen şirket, yıl sonuna kadar katalogunda toplam 50 oyun sunmayı planlıyor.

İLGİLİ HABERLER