Eğlence

Netflix Atiye’nin final sezonunun yayın tarihini açıkladı

netflix atiye 3. sezon

Netflix’in ilk Türk orijinal dizilerinden biri olan Atiye’nin final sezonunun yayın tarihini açıkladı. Atiye 3. sezon bölümleriyle 17 Haziran’da Netflix abonelerinin karşısına çıkacak. Atiye’nin Göbeklitepe’de başlayan ve Kapadokya ile Mardin gibi bölgelerde devam eden macerası yine Göbeklitepe’de son bulacak.

Yaratıcılığını Onur Güvenatam’ın, yapımcılığını Pelin Ekinci Kaya’nın üstlendiği, Atasay Koç ve Cansu Çoban’ın birlikte kaleme aldığı Atiye’nin son sezonunda yönetmen koltuğunu ise Burcu Alptekin ve Gökhan Tiryaki paylaşıyor.

Dizinin başrollerinde daha önceki sezonlarda olduğu gibi Beren Saat ve Mehmet Günsür izleyicilerin karşısına çıkacak. Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova, Meral Çetinkaya gibi isimlerin bulunduğu oyuncu kadrosuna son sezonda Selma Ergeç, Senan Kara ve Lara Tonka katılacak.

Netflix, Atiye 3. sezon konusunu şu şekilde anlatıyor: “Bugüne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye (Beren Saat) ve Erhan’ı (Mehmet Günsür) şimdi çok daha zor bir serüven bekliyor. Çiftin, geçmişlerine ait tüm sırlara sahip kızları Aden kayıptır. Sekiz yıldır kızlarına ulaşmaya çalışan Atiye ve Erhan yıllar sonra onun izini bulurlar. Karanlık güçler korkunç planları için Aden’den faydalanmayı isterken kızına ulaşmaya çalışan Atiye ise, hem onu hem de dünyayı kurtarmak zorundadır. Kızlarının rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını birlikte çözmeye çalışacaklardır.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER