Eğlence

Netflix Android uygulaması için yeni bir tasarımı test ediyor

netflix avrupa birligi
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

netflix androidDünyanın en popüler çevrimiçi içerik servisi konumunda olan Netflix Android uygulaması için yeni bir tasarımı test ediyor. Test edilen yeni tasarımın yakında Google Play Store üzerinden yayınlanacak güncellemeyle kullanıcılara ulaştırılması bekleniyor. Hâli hazırda az sayıda Netflix kullanıcısı yeni tasarımı test edebiliyor.

Paylaşılan ekran görüntüleri, yeni uygulamanın tasarımı hakkında fikir edinmeyi sağlıyor. Mevcut uygulamanın arayüzünde yapılan değişiklikler, küçük de olsa göze çarpıyor. Yeni tasarım ile uygulama biraz daha “kullanıcı dostu” hâle gelecek gibi görünüyor. Uygulamayı uzun süredir kullananların gözüne çarpan en önemli değişim ise kontrol çubuğunun ekranın alt kısmına taşınması oluyor.

Daha öncesinde kullanıcıların kontrol çubuğuna ulaşması için ekranın solundaki menüyü açması gerekiyordu. Artık kullanıcılar bu menüdeki seçenekleri daima ekranın alt kısmında görebilecek.

Netflix Android uygulamasının yeni tasarımının kısa sürede herkese açılması bekleniyor

Netflix Android uygulamasının yeni tasarımına şu an için sadece Netflix tarafından seçilen kullanıcılar erişebiliyor. Dolayısıyla Google Play Store üzerinden şimdilik yeni tasarıma ulaşmak mümkün değil. Ancak Netflix’in ilgili güncellemeyi kısa süre içinde yayınlaması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER