Eğlence

Netflix Android uygulaması için yeni bir navigasyon çubuğunu test ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

netflix android uygulamasiNetflix Android uygulaması içinde dolaşmayı kolaylaştırmak amacıyla yeni bir navigasyon çubuğunu test ediyor. Ortaya çıkan ekran görüntülerinde yeni navigasyon çubuğunun ekranın alt kısmına yerleştirildiği görülüyor.

Hâli hazırda Netflix’in Android uygulamasında farklı bölümlere gitmek için ekranın sol üst kısmındaki ikona dokunmak gerekiyor. Bu ikona dokunulduğunda ekranın solunda açılan panel üzerinden diğer sekmelere erişilebiliyor.

Yeni tasarım sayesinde Netflix kullanıcılarının indirdikleri içeriklere erişmesi kolaylaşacak gibi görünüyor. Buna ek olarak, yakında platforma eklenecek içeriklerin gösterildiği “Yakında” bölümü de navigasyon çubuğunda merkezi bir noktada duruyor.

Ancak Netflix yeni navigasyon çubuğunun üzerine yerleştireceği ikonlar konusunda henüz tam olarak karar vermemiş gibi görünüyor. Paylaşılan ekran görüntülerinde farklı ikonların bulunması dikkat çekiyor. Bir ekran görüntüsünde Ana Sayfa, Arama, Yakında, İndirilenler ve Daha ikonları yer alırken; diğer bir görüntüde Ana Sayfa, Arama, İndirilenler ve Profil ikonları bulunuyor. Netflix Android uygulaması için test ettiği navigasyon çubuğunun dağıtımını ise sunucu güncellemesiyle gerçekleştiriyor.

İLGİLİ HABERLER