Eğlence

Netflix altı yeni animasyon projesi üstünde çalışıyor

Netflix türkiye

Disney’in kendi çevrimiçi içerik servisini kuracak olması, Netflix‘i de daha fazla aile içeriği sunma konusunda harekete geçirmiş gibi görünüyor. Netflix hâlihazırda altı yeni animasyon projesi üstünde çalıştığını açıkladı.

Variety’de yer alan habere göre, Netflix’in animasyon projeleri iki film ve dört diziden oluşuyor. Şirket bu projelerde eğlence sektörünün önemli isimleriyle birlikte çalışıyor.

Yeni duyurulan projelerden biri, “My Father’s Dragon” (Babamın Ejderhası) adını taşıyor. Bu filmde tutsak düşmüş bir ejderhayı arayan bir çocuğun hikayesi anlatılacak. Lois Lowry’nin aileleri tarafından terk edilen dört çocuğun yaşamını anlattığı “The Willoughbys” da Netflix’in animasyon açılımının parçaları arasında bulunuyor.

My Father’s Dragon’da yönetmen koltuğunda Oscar adaylığı bulunan Nora Twomey oturacak. Filmin senaryosunu ise “InsideOut” ile Oscar’a aday gösterilen Meg LeFauve yazacak. Yapım süreci başlayan The Willoughbys’ın kadrosunda ise Ricky Gervais, Maya Rudolph, Will Forte, Martin Short, Alessia Cara ve Jane Krakowski gibi isimler bulunuyor.

Netflix’in bir diğer projesi olan Maya and the Three‘nin arkasında ise Hayat Kitabı ile ünlenen animasyon sanatçısı Jorge Gutierrez bulunuyor. Dokuz bölümlük dizinin bazı bölümlerini yönetecek olan Gutierrez, bazı bölümlerde de senaryoyu kaleme alacak. Variety‘ye konuşan Gutierrez, dizinin “Meksikalı Yüzüklerin Efendisi” gibi olmasını istediğini dile getirdi. Powerpuff Girls’ün yaratıcılarından Craig McCracken’ın imzasını taşıyan Kid Cosmic de Netflix’in projeleri arasında bulunuyor. Kid Cosmic’te kahraman olma hayali kuran bir çocuğun macerası izleyicilere aktarılacak.

Netflix yeni animasyon projelerini 2019-2021 arasında yayınlayacak

Netflix okul öncesi çocuklara da Trash Truck ve Go! Go! Cory Carson adını taşıyan iki proje sunacak. Şirket altı yeni projesini de 2019-2021 arasında izleyicilerle buluşturacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER