EğlenceManşetler

Netflix 7,99 TL’lik mobil paketi Türkiye’de test etmeye başladı

netflix mobil yayın paketi

Netflix yakın zamanda sadece mobil cihazlarda izlemeye imkan veren bir abonelik paketini Hindistan ve bunun gibi bazı Asya ülkelerinde test etmeye başlamıştı. Söz konusu paket, şimdi Türkiye’de de denemeye sunuldu.

İnternet yayın servisinin belirli aralıklarla farklı fiyatları ve tarifelerini test ettiğini biliyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Türkiye’deki kullanıcılar da Netflix tarifelerinin mevcut tarifeden farklı ve yüksek fiyatlı olduğunu görmüşlerdi. Mobil paket için de benzer bir durum söz konusu. Mobil yayın planı her Netflix ziyaretçisine açık görünmüyor.

Teknolojioku ise Mobil plana denk gelmeyi başarmış. Sitenin paylaştığı ekran görüntüsüne göre, Mobil abonelik paketinin 7,99 TL’lik aylık ücreti bulunuyor. Bu pakette HD veya Ultra HD desteği yok. Aynı zamanda Netflix içerikleri bilgisayar veya TV’den de izlenemiyor. Kullanıcılar içerikleri Wi-Fi üzerinden cihazlarına indirip daha sonra internet bağlantısına ihtiyaç duymadan izleme imkanına sahip oluyor. Bu arada Mobil paket aynı anda sadece bir cihazdan içerik izleme imkanını sunuyor.

Netflix, yeni mobil paketin sadece yeni kullanıcılar için geçerli olduğunu belirtiyor. Tabii ki, mobil cihaz üzerinden abonelik açılması gerekiyor. Mevcut Netflix aboneleri ise bu yayın planına geçiş yapamıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER