Eğlence

Netflix 2020’de yeni bir Kabuktaki Hayalet animesi yayınlayacak

netflix kabuktaki hayalet

Netflix anime katalogunu genişletme konusundaki ciddiyetini son zamanlarda attığı adımlarla somut biçimde gösteriyor. Çevrimiçi içerik servisi, bir süre önce Cowboy Bebop’un canlı aksiyon versiyonu üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Pacific Rim ve Altered Carbon’un dünyalarında geçen yeni animeler de şirketin sunacakları arasında yer alıyor. Bu listeye son olarak anime dünyasının klasiklerinden Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell) de eklendi.

Netflix’in yeni Ghost in the Shell animesi “Ghost in the Shell: SAC_2045” adını taşıyacak. Animenin yönetmenliğini Appleseed’i de yöneten Shinji Aramaki ve Ghost in the Shell: Stand Alone Complex’in yönetmen koltuğunda oturan Kenji Kamiyama üstlenecek. 2020’de gösterime girecek yeni animeyle ilgili diğer detaylar henüz bilinmezliğini koruyor.

Kabuktaki Hayalet anime dünyasının uzun süreli klasikleri arasında yer alıyor. 1989’da bir siber-punk çizgi romanı olarak ortaya çıkan animede, Public Security Section 9 isimli bir siber terörizmle mücadele kuruluşunda görev yapan Yüzbaşı Motoko Kusanagi isimli bir cyborg’un maceraları anlatılıyor.

Kabuktaki Hayalet, son olarak 2017’de beyaz perdeye uyarlanmış ve Yüzbaşı Motoko Kusanagi rolünü Scarlett Johansson oynamıştı. Bu tercih animenin hayranlarını pek sevindirmemiş ve film de pek fazla ilgi görmemişti. Netflix tarafından hazırlanan yeni maceranın bu filmi unutturup unutturmayacağı 2020’de belli olacak.

İLGİLİ HABERLER