EğlenceManşetler

EA Need for Speed’i 2015 içinde yeniden başlatacak

need-for-speed-220515-1

Dünyanın en popüler video oyunlarından Need for Speed geri dönüyor. Oyunun köklerine dönmesiyse bu geri dönüşün en önemli unsuru olarak göze çarpıyor. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Need for Speed oyunlarındaki kimlik krizi, yapımcı Electronic Arts’ın köklere dönüş kararı almasının en önemli gerekçesi olarak değerlendiriliyor.

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamada “yeniden başlatılacak” olan Need for Speed’in 2015’te yayınlanacağı belirtildi. Aynı açıklamada sadece “Need for Speed” ismiyle anılacak oyunda geniş kişiselleştirme imkanlarının bulunacağı, şehirli otomobil kültürünün izlerinin fazlasıyla görüleceği, oyun deneyimine gece etkisinin hakim olacağı ve oyuncuların sarmalayan bir anlatımla oyuna çekileceği de belirtildi.

need-for-speed-220515-2

Yeni Need for Speed’in yapım sürecinde Electronic Arts’a Need for Speed: Rivals’ta da birlikte çalıştığı İsveçli oyun stüdyosu Ghost Games eşlik ediyor. Yeni Need for Speed’e dair daha fazla detayın önümüzdeki ay düzenlenecek E3 fuarında açıklanması beklenirken, oyunun sonbaharda PC, PS4 ve Xbox One için yayınlanması planlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER