EğlenceTeknoloji

Need for Speed Heat çapraz platform desteğine kavuşuyor

need for speed heat

Need for Speed hayranları için iyi haberlerimiz var. Bunlardan ilki ve en önemlisi, Need for Speed Heat ile ilgili. Oyun, multiplayer özelliği için çapraz platform desteğine kavuşuyor. Need for Speed serisi için bir ilk olan bu özellik, Electronic Arts için genel olarak da bir ilk niteliği taşıyor.

Need for Speed Heat’in çapraz platform desteği bugün itibarıyla aktif hâle gelecek. Böylelikle PS4, Xbox One ve PC sahibi oyuncuların birbirleriyle yarışması mümkün olacak. Oyuncuların çapraz platform desteğinden yararlanabilmeleri için öncelikle bu özelliğe izin vermeleri ve aktive etmeleri gerekiyor. Bu işlemin ardından Oyuncuları Bul menüsü üzerinden tüm platformlardaki oyuncular bulunabilecek.

Need for Speed Heat’in PC üzerinde sunulan çapraz platform desteğinin Steam, Origin ve EA Access üzerinde çalışabileceğini belirtmekte fayda var. Kısacası bu imkandan yararlanabilmek için oyuna Origin üzerinden bağlanmak gerekmeyecek. Oyun, 16 Haziran itibarıyla EA Access ve Origin Access servislerinde de yerini alacak.

Bu Need for Speed Heat’in alacağı son güncelleme olacak. Oyunun geliştiricisi Criterion’un odak noktasını serinin diğer oyunlarına çevirmesi bekleniyor. Electronic Arts’tan yapılan açıklamada 18 Haziran’da gerçekleştirilecek EA Play Live etkinliğinde Need for Speed ve Steam hakkında yeni duyuruların yapılacağı belirtildi.

Need for Speed Heat oyuncuları için heyecan verici bu gelişmeyi takip edecek yeni duyurular için 18 Haziran’a kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER