EğlenceTeknoloji

NBA Now basketbol oyunu deneyimine farklı bir açıdan yaklaşıyor

nba now

Dünyanın en önemli basketbol organizasyonu olan NBA‘de yeni sezon, geçtiğimiz gece oynanan maçlarla başladı. Bu heyecana farklı bir açıdan dahil olmak isteyenlerin önünde de artık yeni bir seçenek var. NBA Now, şimdiye kadarki mobil basketbol oyunlarından daha farklı bir dinamik içinde ilerleyerek oyunculara başka bir deneyim yaşatmayı vadediyor.

Basketbol oyunlarında oyunculardan genellikle takımdaki oyuncuları doğrudan kontrol etmeleri beklenir. NBA Now’da ise oyuncular genel menajer olarak en iyi takımı oluşturmak ve takımı saha kenarından yönetmekle yükümlü. Kısacası NBA Now’ın futboldaki menajerlik oyunlarının basketbol versiyonu olarak tanımlamak mümkün.

NBA Now’da her şey tek elle oyun deneyimine uygun şekilde tasarlanmış durumda. Oyuncular sahadaki mücadeleyi şeffaf ekran üstü kontroller eşliğinde dikey olarak izleyebiliyor. Bu deneyim konsollardakinden farklı olsa da, dışarıdayken vakit geçirmek için yeterli olacak gibi görünüyor.

NBA Now güncel istatistikleri yansıtacak

NBA Now’da bu tarz bir oyundan beklenmeyecek çeşitli unsurlar mevcut. Oyuncuların puanları, güncel NBA istatistikleri doğrultusunda günden güne değişiyor. NBA bilgisine güvenenler, maçlarda kazacak takımı tahmin ederek çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyor. Oyunda multiplayer deneyimi de mevcut.

NBA Now’ı ücretsiz olarak indirmek mümkün. Ancak oyunu zenginleştirmek isteyenlerin oyun içi satın alma özelliğinden yararlanması gerekebilir. Yine de, NBA Now’ın basketbol heyecanını canlı tutmak için farklı ve keyifli bir yol olduğu söylenebilir. Oyun hem iOS hem de Android üzerinde oynanabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER