Eğlence

NBA 2K23 altı farklı versiyonla geliyor

nba 2k23

Altı farklı versiyonu bulunan NBA 2K23, 9 Eylül’de oyuncularla buluşacak. Oyunun ABD fiyatı 150 dolar olarak belirlenen Championship Edition versiyonunu satın alanları ise önemli bir hediye bekliyor. Bu versiyonu satın alanlar, tüm NBA maçlarını izlemeyi sağlayan NBA League Pass’e bir yıl boyunca ücret ödemeden erişebilecek. Normal şartların altında NBA League Pass’in ABD’deki aylık abonelik bedelinin 15 dolar olması, bu fırsatın ne kadar hesaplı olduğunu gösteriyor.

Sınırlı sayıda satılacak olan Championship Edition’da bazı oyun içi ekstralar da mevcut olacak. XP artışları, diğer beş versiyondaki bonus içerikler ve Michael Jordan temalı bir go-kart bu versiyonda oyuncuları bekliyor.

23 sayısıyla özdeşleşen Michael Jordan için oyunun Michael Jordan Edition isimli özel bir versiyonu da hazırlandı. Bu versiyon ABD’de 100 dolar karşılığında satılacak ve oyunculara 100 bin Sanal Para ve 80 dolarlık Digital Deluxe Edition’daki fırsatları getirecek.

Bütün bu versiyonlar oyuna hem mevcut hem de bir önceki nesil PlayStation ve Xbox konsollarda erişme imkanı sunacak. Oyunun Standard Edition isimli versiyonu ise PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için 60 dolar; PS5 ve Xbox Series X/S içinse 70 dolar karşılığında satılacak. Standard ve Digital Deluxe Edition’ın kapağını Phoenix’in yıldızı Devin Booker süsleyecek.

ABD ve Kanada’daki oyuncular, NBA 2K23’ün WNBA versiyonunu satın alabilecek. Gamestop mağazalarında bu versiyon Diana Taurasi ve Sue Bird’ün göründüğü kapakla satılacak. NBA 2K11’de bulunan Jordan Challenges da NBA 2K23 ile geri dönecek. Bu özellikle ilgili detaylar önümüzdeki ay paylaşılacak.

İLGİLİ HABERLER