EğlenceTeknoloji

NBA 2K21 tanıtımı yeni nesil oyun konsollarının gücünü gösteriyor

nba 2k21

PlayStation 5 ve Xbox Series X önümüzdeki ay satışa sunulacak. Yeni nesil konsollarda oyuncuları nasıl bir görsel deneyimin beklediği konusunda en somut ipuçlarından birini 2K Sports tarafından paylaşılan en yeni NBA 2K21 tanıtım videosu veriyor. Bu videoda oyuncuların eskiye kıyasla çok daha fazla detayla işlendiğini ve oyunun animasyon sistemlerindeki gelişimi görmek mümkün oluyor.

NBA 2K21’in bir süre boyunca salonların dolu olarak görülebileceği sayılı platformlardan biri olacağı söylenebilir. 2K Sports, yeni oyunla birlikte seyircilerin parke üzerindeki oyuncularla etkileşiminin çok daha kuvvetli olacağını belirtiyor. Örneğin, oyuncular parkeye çıkarken tribünlerde görülen seyirciler de en az oyuncular kadar detaylı gösterilecek.

NBA’in 2019-2020 sezonuna yeniden başladıktan sonra kullandığı “Rail Cam” isimli kamera açısı da NBA 2K21’de yer alacak. Bu kamera açısı sayesinde sahaya hiç olmadığı kadar yakından yaklaşmak mümkün hâle geliyor.

Oyunun oynanışının nasıl değişeceği şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak bu konudaki bilgiler üç farklı “Saha Kenarı Raporu” ile paylaşılacak. Bunlar ana oynanışı, yeni hareketleri ve “Impact Engine” isimli oyun motorunu anlatacak. Bir diğer raporda ise yeni nesil yapay zekâ ve MyPLAYER Builder’daki değişiklikler hakkında bilgi verilecek. WNBA, Kariyer ve yenilenen Neighborhood moduyla ilgili yeni bilgiler de önümüzdeki haftalarda paylaşılacak.

NBA 2K21, ilk günden itibaren yeni nesil oyun konsollarında oyuncularla buluşacak. Oyun yeni konsollarda 70 dolar karşılığında satılacak. Hem yeni hem de eski konsollarda oynanabilecek Mamba Edition’ın fiyat etiketinde ise 100 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER