Bilim

NASA’nın dijital yayın Platformu NASA+ açıldı

nasa+

Teknoloji üzerine yoğunlaşan dünyamızda, Amerika Birleşik Devletleri’nin simgesel uzay ve havacılık kurumu NASA, dijital bir platform olan NASA+ ile izleyicilerine yeni bir deneyim armağan ediyor. Kasım ayının başında açılış tarihi belli olan özgün hizmet, NASA’nın evrende gerçekleştirdiği keşiflerin hiçbirini kaçırmamanızı sağlıyor.

NASA+’ın Özellikleri: Kullanımı ücretsiz ve kesintisiz bir yayın deneyimi 

Ayrıntılarla dolu bu platform, gençlerin ilgi ve merakını uzay bilimine yönlendirmek, NASA’nın gelecekte yapacağı etkileyici çalışmalar hakkında bilgi vermeyi ve halkı uzay bilimi konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyor. Ayrıca, iOS ve Android platformlarında da erişilebilen NASA+ uygulaması, ayrıca masaüstü ve mobil tarayıcılardan da erişilebilir durumda. Roku, Apple TV ve Fire TV gibi medya oynatıcılarda da izlenebiliyor. 

Hizmetin resmi olarak başlatılmasının ardından yapılan bir basın açıklamasında, NASA’nın iletişim yetkilisi Marc Etkind, yeni platform hakkında şunları söyledi: “NASA’nın yeni yayın platformuyla uzayı parmaklarınızın ucuna getiriyoruz. Bu platform NASA’nın uzaydaki bilinmeyenleri nasıl keşfettiğini, keşif yoluyla nasıl ilham verdiğini ve insanlığın yararına nasıl yenilikler yaptığını daha iyi anlatmamıza yardımcı olacak.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER