Eğlence

Fortnite adasının yeni misafiri Naomi Osaka olacak

naomi osaka fortnite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Fortnite’ın ilginç adasına ünlü bir isim daha katılıyor. Ünlü tenis oyuncusu Naomi Osaka, popüler büyük savaş oyununda iki farklı kostüm seçeneğiyle boy gösterecek. Osaka’nın kostümleri 3 Mart itibarıyla satışa sunulacak.

Osaka’nın kostümlerinden birinde tenis etkisi açık biçimde hissediliyor. Diğer kostüm ise “karanlık rahibe” adını taşıyor. Her iki kostüm için de uyumlu çeşitli aksesuarlar sunuluyor. Osaka, oyun karakterini 2 Mart’ta Türkiye saatiyle 03:00’da Twitch’te Berleezy ile birlikte yapacağı yayında sergileyecek.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Naomi Osaka Fortnite’ta boy gösteren ilk ünlü değil. Son olarak pop ikilisi Silk Sonic yani Bruno Mars ve Anderson .Paak ile Tom Holland‘ın farklı filmlerdeki karakterleri oyuna eklenmişti.

Osaka’nın bir parçası olduğu spor dünyası da Fortnite ile çok daha önceden buluşmuştu. Los Angeles Lakers’ın ve basketbolun yıldızı LeBron James ve Paris Saint Germain’in popüler futbolcusu Neymar, oyunda boy göstermişti.

Fortnite’ın üçüncü kısmı geçtiğimiz aralık ayında başlamıştı. Şimdiye kadar oyuncular dev canavarlar ve sanat galerisi görmüş, aynı zamanda NBA ile birlikte gerçekleştirilen büyük bir etkinliğe şahitlik etmişti. Fortinte’ın yeni sezonunun da bu ay içinde başlaması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER