Eğlence

My PlayStation ile PlayStation Network profillerine erişim kolaylaşıyor

my playstationSony, PlayStation Network’e erişimi ve platformun kullanımını kolaylaştıracak bir adım attı ve My PlayStation adını verdiği web sitesini faaliyete geçirdi.

Söz konusu internet sitesinin duyurusu, PlayStation’ın Japonca blogu üzerinden yapıldı. Yeni internet sitesi sayesinde PlayStation Network profillerinin tarayıcı versiyonlarına hem masaüstünden hem de akıllı telefon ve tabletlerden erişim mümkün hâle geliyor.

Daha önce PlayStation Network profillerine erişim sadece mobil uygulamalar veya konsol üzerinden sağlanabiliyordu. Artık kullanıcılar internet tarayıcısı aracılığıyla da arkadaş listelerine ve kupalarına erişebilecek, gelen taleplere yanıt verebilecek, profil güncellemesi yapabilecek ve mesaj gönderebilecek. Sony Entertainment Network hesabının yönetim fonksiyonları da önümüzdeki dönemde internet sitesine entegre edilecek.

Sony’nin yeni internet sitesi, hâli hazırda PlayStation uygulamasındaki fonksiyonların dışında bir yetenek sunmuyor. Ancak internet sitesinin faaliyete geçmesi, PlayStation uygulamasını indirmeden profillerine her zaman erişmek isteyenlere bu imkanı sağlaması açısından önem taşıyor.

My PlayStation sitesinin duyurusu Japonya’da yapılsa da, siteye tüm dünyadan erişilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER