DosyaManşetler

MWC 2019: Katlanabilir telefonlar, 5G ve Mobil Dünya Kongresi’nden tüm haberler

mwc 2019
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mobil teknoloji dünyasının en önemli etkinliği olarak nitelendirebileceğimiz Mobil Dünya Kongresi’nin zamanı geldi. Teknoblog olarak geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da etkinliği Barselona’da, yerinde takip ediyoruz. Bu yıl MWC gündeminde 5G ve katlanabilir telefonlar epey fazla yer tutacak gibi görünüyor.

Basın toplantılarından en güncel haberler, yeni ürün duyuruları, MWC’da tanıtılacak telefonlar, ön incelemeler, fuar turları, sosyal medya hesaplarımızdan paylaşımlarla Teknoblog’da dopdolu MWC 2019 içerikleri sizi bekliyor.

MWC 2019 süresince elimizdeki tüm kaynakları kullanarak size en doyurucu içeriği ulaştırmayı amaçlıyoruz. MWC 2019 boyunca Teknoblog.com’da en güncel haberleri bulacaksınız. YouTube kanalımızda MWC 2019’da duyurulan ürünlerin önde gelenlerin ön inceleme videoları ve fuardan ilgi çeken videolar olacak. Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarımızı da takibe almanızı öneririz.

MWC 2019 ile ilgili tüm içerikleri bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

MWC 2019 Haberleri


[display-posts tag=”mwc-2019″ posts_per_page=”30″ image_size=”medium” wrapper=”div” wrapper_class=”display-posts-listing grid”]


İLGİLİ HABERLER