Teknoloji

MWC 2019’da beklenen LG V50 ThinQ’ya net bakış

lg v50 thinq

Mobil Dünya Kongresi’nin başlamasına bir hafta kadar zaman var. Bunun öncesinde sızıntılar yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyor. Bunların arasında ABD’li mobil operatör Sprint’in markasını ve 5G yeteneklerini taşıyan LG V50 ThinQ da bulunuyor.

Ünlü sızıntı kaynaklarından Evan Blass tarafından sızdırılan bir fotoğrafta LG V50 ThinQ’yu görüyoruz. Acaba bu model, beraber tanıtılacağı söylenilen LG G8 ThinQ’yu gölgede bırakabilecek mi?

Hem LG V50 hem de LG G8’in, Güney Koreli şirketin 24 Şubat’ta gerçekleştirilecek MWC 2019 basın toplantısında tanıtılması bekleniyor. Bu iki telefonu Barselona’da yakından deneyimleme fırsatını elde etmek için fazla beklemeyeceğiz gibi görünüyor.

Sızan fotoğrafta arkada üç adet kameranın yer aldığı görünüyor. Önde de çentik ve ikili lens barındıran bir kamera sistemi mevcut. Arkada parmak izi sensörü var. Bu da ekrana yerleşik parmak izi okuyucusu yok demek.

LG G8 ThinQ ile ilgili olarak şimdiye kadar çok fazla dedikodu ve söylentiyle karşılaştık. Ancak LG V50 ThinQ ile ilgili olanlar o kadar fazla değil.

Normalde LG, V serilerini G serisine yaptığı küçük güncellemelerle çıkarır. Örneğin LG V40 ThinQ, LG G7 ThinQ modeline göre daha büyük ekrana ve daha fazla sayıda arka kameraya sahip. İçerideki bileşenler ise hemen hemen aynı.

Bu yıl da benzerini bekleyebilirsiniz. LG V50’nin G8’den farklı olan en önemli özelliği 5G desteği olabilir. LG V50 ThinQ’nun yurt dışında 1200 doların biraz altında bir fiyata satılacağı da söyleniyor.

LG G8 ThinQ ile ilgili olarak ise hoparlör işlevi gören bir ekrana sahip olacağını, aynı zamanda temassız hareket kontrollerini barındıracağını biliyoruz. Tüm bilinmeyenlere kavuşmak için 24 Şubat’ı beklememiz gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER