Manşetler

MWC 2016’yı Barselona’dan bildiren Teknoblog ile takip edin

teknoblog-mwc16-720-50

Zaman çok hızlı şekilde akıp geçti ve yine bir Mobil Dünya Kongresi zamanı geldi. Her yıl mobil teknoloji dünyasını bir araya getiren ve dünyanın en büyük teknoloji etkinlikleri arasında yer alan Mobil Dünya Kongresi, 22 Şubat 2016 Pazartesi günü başlıyor.

25 Şubat gününe kadar devam edecek olan fuar ve kongrede birçok yeni mobil ürün ve teknoloji sergilenecek. Biz de Teknoblog olarak, tüm masrafları kendi cebimizden karşılayarak Barselona’da olacağız ve etkinliği yakından takip edeceğiz. Önümüzdeki hafta boyunca birçok yeni ürüne ait ön incelemeyi, yeni ürün duyurularını, yeni teknolojileri, tanıtımları Teknoblog’da göreceksiniz.

Aslında MWC 2016 için hareketlilik yarın başlıyor. Başta LG ve Samsung olmak üzere bazı şirketlerin özel tanıtım etkinlikleri var ve Barselona’da sergileyecekleri ürünlerini buralarda tanıtacaklar. LG ve Samsung’un etkinliklerini yerinde takip etmeyi planlıyoruz. Böylelikle LG G5, Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 edge gibi yeni akıllı telefonlara ait ilk izlenimlerimizi yarın Teknoblog’da bulacaksınız.

Bununla bitmiyor, pazartesi gününden itibaren de birçok yeni mobil ürünün ve ilgi çeken teknolojinin ön incelemelerini ve tanıtımlarını Teknoblog sayfalarında bulacaksınız.

Teknoblog’un tüm haberlerini, yazılarını ve paylaşımlarını aşağıdaki kanallar yardımıyla yakından takip edebilirsiniz.

  • MWC 2016: Teknoblog’un özel portalında yayınlanan tüm haberleri, ön incelemeleri ve videoları bir arada görebilirsiniz.
  • Teknoblog 140: Özel Twitter kanalımız @teknoblog140 etkinlik süresince kısa ve doyurucu haber ve gelişmelerle size MWC 2016’yı hızlıca takip etme fırsatı verecek. Etkinlik süresince #MWC16 etiketli paylaşımlarını izleyin.
  • YouTube: Teknoblog’un YouTube kanalı MWC 2016 videolarının yayınlanacağı ana kaynak olacak. Burada özel bir MWC 2016 listesi de bulunacak.
  • Facebook: MWC 2016 haberlerini buradan takip edebilir, ayrıca özel paylaşımlarımızı da burada bulabilirsiniz.
  • Instagram: MWC 2016 süresince Instagram hesabımızı da boş geçmeyeceğimiz. Yakalayacağımız çeşitli kareleri buradan da paylaşmayı planlıyoruz.
  • Periscope: Fuar alanından, etkinliklerden canlı yayınlarımız olabilir. Bunun için Teknoblog Periscope kanalını da takibe almanızı öneririz.
  • Snapchat: Snapchat takipçilerini de unutmuyoruz. Eğer bu servisi kullanıyorsanız, “teknoblog” adıyla oradayız. Oradan da ilginç paylaşımlarımız olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: MWC 2016: Hangi şirket hangi yeni ürünler ile geliyor? Tahminler burada

İLGİLİ HABERLER