EğlenceManşetler

Mr. Robot mobil oyunu ile dizi heyecanı telefonlara taşınıyor

mr. robot
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

mr. robotAmerika’da yayınlanan popüler TV dizilerinden Mr. Robot şimdi mobil oyunuyla macerayı akıllı telefonlara taşıyor. Telltale Games’in diziyle bağlantılı ve resmi nitelik taşıyan oyunu, iOS ve Android platformlarına göre sırasıyla Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipa ve Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk şeklinde adlandırılmış.

Telltale Games’in daha önce yayınladığı oyunlardan farklı olarak, Mr. Robot oyunu bir mesajlaşma uygulaması gibi işlev görüyor. Tepkileriniz ve cevaplarınız oyunun gidişatını etkiliyor.

Şu anda ikinci sezonunun ortalarında olan Mr. Robot’un üçüncü sezonda da devam edeceği açıklanmıştı. Oyun, ikinci sezon ile üçüncü sezon arasında geçecek sürede dizinin fanatiklerinin vakit geçirmesini sağlayacak, onların Mr. Robot beklentisinin çok yüksek seviyelere çıkmasını önleyecek bir tampon görevi görecektir.

Oyunun ilk hikayesi ilk sezona göre düzenlenmiş. Coney Adası’nda, Fun Society Arcade olarak adlandırılan alanın dışında bulunan bir telefon Darlene’e, oyunun kahramanının korsan arkadaşlarından bir tanesine ait. Bu telefonu sahibine geri götürmek gerekiyor. Ancak bu yolda E Corp çeşitli engellerle sizi bu hedeften alıkoymaya çalışıyor.

Yukarıda belirttiğimiz gibi, oyun bir anında mesajlaşma uygulamasına benzer yapı içeriyor. Bunun üzerinden Elliot vve Darlene’in de üyeleri olduğu FSociety’nin gönderdiği direktifler alınıyor. Hikaye “gerçek zamanda” işliyor ve karakterlere gerçek kişiler gibi tepki vermeniz gerekiyor. Seçimleriniz oyunun nasıl ilerleyeceğini belirliyor. Diğer karakterlerin, özellikle Elliot’un ve onun gerçekliğe yönelik düşük bağlılığı da oyuna etki eden diğer unsurlar arasında bulunuyor.

Mr. Robot oyununu iTunes App Store’dan 7.99 TL, Google Play Store’dan ise 8.79 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Bu oyunun da diğer Telltale Games oyunları gibi efsane hâline dönüşüp dönüşmeyeceğini zamanla göreceğiz. Etkileyici bir korsan grubunun parçası olarak hayatımızı yok etmeye çalışan bir kuruluşu yenme çabalarına katkıda bulunmak kulağa oldukça hoş gelen bir maceraya atılmak gibi duruyor.

İLGİLİ HABERLER