Teknoloji

Motorola’dan kurumsal müşterilere özel Android tablet: Motorola ET1

Motorola, kurumsal müşterileri hedefleyen yeni bir Android tableti tanıttı. ET1 olarak adlandırılan bu tabletin BlackBerry ve Windows cihazlar tarafından boş bırakılan alanı basitlik ve sağlamlık gibi öne çıkan özellikleriyle doldurması umuluyor.

1 GHz’lik çift çekirdekli işlemci, 7 inç’lik, 1024 x 600 piksel çözünürlüklü ve Gorilla Cam kaplı ekrana sahip olan bu tablet Android 2.3.4 Gingerbread işletim sistemiyle çalışıyor. 4620 mAh’lik değiştirilebilir batarya ile çalışan bu cihaz 635 gr. ağırlığa sahip. ET1’de çalışanların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde güvenlik araçları, dahili kriptolama işlevi, çoklu kullanıcı giriş desteği ve 8 GB’lık dahili depolama alanı yer alıyor. Cihaz ani sıcaklık değişimlerine karşı da oldukça dayanıklı. Tablete uzaktan erişim sağlanarak kaybolma veya çalınma durumunda içindeki veriler BT yöneticileri tarafından uzaktan silinebiliyor.

Motorola bu cihazı 1000$’ın altında bir fiyata satmayı düşünüyor. Şirketin kendi tableti Xoom ve Apple’ın iPad‘ine göre her ne kadar daha düşük profilli özelliklere sahip olduğunu düşünsek de, herhalde kurumsal müşterilere özel olması ve bu amacı taşıyan uygulamalar barındırması fiyatı bu kadar yükseltiyor.

Motorola ET1’in 2011’in sonu itibariyle piyasaya çıkmış olması bekleniyor.

İlgili – Motorola

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER