Teknoloji

Motorola Xoom tablet 17 Şubat’ta ABD’de piyasaya çıkıyor

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Motorola Xoom tablet 17 Şubat’ta ABD’de piyasaya çıkıyorMotorola’nın CES 2011’de görücüye çıkardığı Android 3.0 Honeycomb işletim sistemiyle çalışan Motorola Xoom tabletin piyasaya ne zaman çıkacağı ve ne kadar fiyata satılacağıyla ilgili farklı bilgiler geliyor. Engadget editörleri ilk olarak bu tabletin 800$’dan satılacağını duyurmuştu. Sonrasında gelen yeni bir bilgiye göre bu tabletin 700$’dan satılacağı yazıldı.

Tabletin ne zaman satışa çıkacağıyla ilgili olarak durum biraz daha net gibi görünüyor. Yine Engadget’a oluşan bir Best Buy dokümanı bu tabletin 17 Şubat günü ABD’deki Best Buy mağazalarında piyasaya çıkacağını müjdeliyor. Best Buy’a ürün teslimi 16 Şubat’ta yapılacak ve hemen ertesi gün büyük partinin başlangıcı yapılacak. Motorola Xoom’un 32 GB’lık dahili depolama kapasitesine sahip olacağı da bu belgelerle doğrulanıyor.

Tabletin çıkışına üç haftalık süre var gibi görünüyor. Bakalım bu zaman zarfında fiyatta herhangi bir oynama olacak mı? Bu arada Motorola Xoom piyasaya çıkacağına göre Android 3.0 Honeycomb’un da resmileşmesi yakın gibi duruyor, ne dersiniz?

Motorola Xoom tablet 17 Şubat’ta ABD’de piyasaya çıkıyor

İlgili – Engadget

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Braun BRHD425E Hd4.2 İyontec Difüzörlü Saç Kurutma Makinesi — %7 İndirim
Schafer Fit Fry XL 5 Lt Yağsız Fritöz — İndirim
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27\" 180Hz QD-Mini LED — %3 İndirim
JBL Go4 Bluetooth Hoparlör, IP67 — %3 İndirim
Xiaomi Smart Band 9 Active — %4 İndirim
Roborock Q8 Max Pro Plus Akıllı Robot Süpürge — İndirim

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl