Teknoloji

Motorola Xoom tablet 17 Şubat’ta ABD’de piyasaya çıkıyor

Motorola’nın CES 2011’de görücüye çıkardığı Android 3.0 Honeycomb işletim sistemiyle çalışan Motorola Xoom tabletin piyasaya ne zaman çıkacağı ve ne kadar fiyata satılacağıyla ilgili farklı bilgiler geliyor. Engadget editörleri ilk olarak bu tabletin 800$’dan satılacağını duyurmuştu. Sonrasında gelen yeni bir bilgiye göre bu tabletin 700$’dan satılacağı yazıldı.

Tabletin ne zaman satışa çıkacağıyla ilgili olarak durum biraz daha net gibi görünüyor. Yine Engadget’a oluşan bir Best Buy dokümanı bu tabletin 17 Şubat günü ABD’deki Best Buy mağazalarında piyasaya çıkacağını müjdeliyor. Best Buy’a ürün teslimi 16 Şubat’ta yapılacak ve hemen ertesi gün büyük partinin başlangıcı yapılacak. Motorola Xoom’un 32 GB’lık dahili depolama kapasitesine sahip olacağı da bu belgelerle doğrulanıyor.

Tabletin çıkışına üç haftalık süre var gibi görünüyor. Bakalım bu zaman zarfında fiyatta herhangi bir oynama olacak mı? Bu arada Motorola Xoom piyasaya çıkacağına göre Android 3.0 Honeycomb’un da resmileşmesi yakın gibi duruyor, ne dersiniz?

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER