Manşetler

Motorola XOOM 2 ve XOOM 2 Media Edition Android tabletler resmiyet kazandı – Galeri & Video

xoom2_front_horiz_home_emara

Motorola iki yeni Android tabletini; XOOM 2 ve XOOM 2 Media Edition’ı tanıttı. Her biri Android 3.2 Honeycomb ile çalışan bu tabletlerden XOOM 2’de 1.2 GHz’lik çift çekirdekli işlemci, 10.1 inç’lik ekran ve 10 saatin üzerinde çalışma imkânı sağlayan batarya yer alıyor. Motorola XOOM 2 Media Edition’da ise 8.2 inç ekran, 1.2 GHz’lik çift çekirdekli işlemci ve altı saatin üstünde çalışma imkânı sunan bir batarya bulunuyor. Her iki cihazın arkasında 5, önünde ise 1.3 megapiksellik kameralar yer alıyor.

Motorola XOOM 2’nin köşelerini tıraşlayarak daha ergonomik bir tutuş, böylelikle daha kolay bir kullanım sunuyor. 253.9 mm x 173.6 mm x 8.8 mm’lik boyutlara ve 599 gr. ağırlığa sahip olan bu tablette 1 GB RAM ve 16 GB’lık dahili bellek bulunuyor. Motorola XOOM 2 Media Edition’da ise 178 derecelik yatay ve dikey görüş açılarına sahip ekran, XOOM 2 ile aynı miktarda RAM ve bellek mevcut. Bu tablet ise 139 mm x 216 mm x 8.99 mm’lik boyutlara ve 386 gr. ağırlığa sahip.

xoom2_front_vert_motocast_emaraWork, Play gibi iş ve oyun araçlarının yüklü geleceği tabletler için Bluetooth klavye, fare, masa istasyonu ve Motorola Stylus kalem gibi aksesuarlar da satılacak. Motorola’nın bu tablet için kurumsal tabanlı uygulamalar da sunacak. Motorola XOOM 2 ve XOOM 2 Media Edition tabletlerin kasım ortasında Büyük Britanya’da piyasaya çıkması bekleniyor.

Video: Motorola XOOM 2 ve Motorola XOOM 2 Media Edition Tanıtımı

Galeri: Motorola XOOM 2 ve XOOM 2 Media Edition
[nggallery id=726]

İlgili – Motorola XOOM 2
İlgili – Motorola XOOM 2 Media Edition

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER