Teknoloji

Motorola sağlam kasalı Android tableti test ediyor

Motorola’nın kurumsal kullanıcıları hedefleyen yeni bir Android tableti üzerinde çalıştığı söyleniyor. Sağlam bir kasaya sahip olacağı belirtilen bu tabletin böylelikle dış sahanın zorlu koşullarında bile rahatlıkla kullanılabileceği belirtiliyor. Bu tabletle Motorola kurumsal segmentini daha da büyütmeyi hedefliyor.

Sözü edilen tabletin henüz bir adı yok, ancak hakkındaki detayları açıklayan bir grafik internete sızmış durumda. Arkasında 8 megapiksel, önünde ise 1.3 megapiksel kamera barındıran bu tabletin 1.2 metrelik yükseklikten düşme durumlarında bile sağlam kalmakta olduğu belirtiliyor. Android 2.3 ile çalışan 567 gram ağırlıklı bu Motorola tabletinde Bluetooth, WiFi ve USB gibi bağlantı destekleri de yer alıyor.

1024 x 600 çözünürlüklü, çoklu dokunmatik, 7 inç’lik ekranı 400 nit’lik aydınlık değerine sahip olan bu tablette 1 GHz hızında çalışan OMAP 4 çift çekirdekli işlemci yer alıyor. Tablet üzerinde WiFi bağlantısı ile video izlenmesi durumunda pilin 5.5 saatlik çalışma süresi sunacağı belirtiliyor. Yani, bu tablet normal bir çalışan bir gün boyunca yetecek kadar pil ömrü sunacaktır.

İlgili – Android Community

[Görsel – Engadget]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER