Teknoloji

Motorola katlanabilir Razr’ın yeni versiyonunu hazırlıyor

motorola razr

Katlanabilir telefon pazarı büyümeye devam ediyor. Bu pazar için ürün çıkaran şirketlerin sayısı düzenli şekilde artıyor. 2019 da çıkardığı katlanabilir Razr ile pazarın öncülerinden biri olan Motorola, kızışan rekabet ortamında söz sahibi olmak adına yeni bir hamleye hazırlanıyor.

Motorola’nın çatı şirketi Lenovo’nun bir yöneticisi tarafından Weibo’da yapılan paylaşım, bu hamle konusunda fikir edinmeyi sağlıyor. Lenovo yöneticisinin paylaşımına göre, yeni Razr daha gelişmiş bir performans sunacak. Buna ek olarak, katlanabilir telefonun arayüzü de iyileştirilecek. Tasarımın daha hoş görüneceği de verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Yeni Razr ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Ülkede katlanabilir telefonlara olan ilginin arttığını düşününce bu tercih mantıklı görünüyor. Akıllı telefonun tıpkı selefleri gibi Çin dışında da piyasaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni Motorola Razr hakkında bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde bu konuda yeni detayların da paylaşılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER