Teknoloji

Motorola Razr için yeni renk seçeneği doğrulandı

motorola razr

Katlanabilir bir telefon olarak geri dönen Motorola Razr, son zamanların en çok konuşulan akıllı telefonları arasında yer alıyor. Şu an için sadece siyah renk seçeneği bulunan telefon için altın rengi seçeneğinin sunulacağına dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti.

Bu rengi gösteren bir fotoğrafın da internete sızması beklentileri artırmıştı. Sonunda Motorola cephesinden beklenen doğrulama geldi. Şirket, altın renkli Razr’ın ilkbaharda piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Motorola, Razr’ın yeni renk seçeneği için ne kadar ödemenin gerekeceği konusunda bilgi vermedi. Ancak şirketin altın rengi için ekstra bir ücret talep etmesine pek ihtimal verilmiyor. Hâlihazırda ABD’de Razr’ı satın almak için 1499 dolar ödemek gerekiyor.

Motorola Razr Snapdragon 710 işlemci taşıyor

Altın renkli Razr’ın da siyah Razr ile aynı teknik özelliklere sahip olması bekleniyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 710 işlemci bulunuyor. 6.2 inç büyüklüğündeki plastik korumalı katlanabilir OLED ekranın üzerinde çıkıntılar oluşabileceği ise bizzat Motorola tarafından doğrulanmıştı. Ancak telefonun uzun süreli dayanıklılığı konusunda oluşan endişelerin ardından Motorola, bu konuda geri adım atmıştı.

Geri dönen Razr için yapılan ilk yorumlar ise pek olumlu değil. Android Central ve Input siteleri tarafından yayınlanan incelemelerde ekran problemlerine ve kötü kamera performansına dikkat çekiliyor. Yeni renk seçeneğinin Motorola’ya olumsuz yorumları aşma konusunda ne kadar yardımcı olacağı ise zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER