Teknoloji

Motorola P30 fotoğrafları resmi duyuru öncesinde internete sızdı

motorola p30Motorola orta segment Android telefon pazarına yönelik yeni bir serinin hazırlıklarını yapıyor gibi görünüyor. P serisi adını taşıyacağı söylenen serinin ilk cihazları olacağı söylenen Motorola P30, P30 Note ve P30 Play’in yakında Çin’de gözler önüne çıkacağı söyleniyor.

Motorola P30’a ait olduğu söylenen fotoğraflar da şimdiden internette boy göstermeye başladı. Söz konusu fotoğraflarda göze ilk olarak ekranın üst kısmındaki büyük çentik çarpıyor.

Akıllı telefonun arka panelinde ise dikey olarak yerleştirilmiş çift lensli kamera ve parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Ön panelde ise ekranın alt kısmındaki çerçeve biraz kalın görünse de, Motorola’nın yine uçtan uca ekran anlayışını benimsediği görülüyor. Akıllı telefonun tasarımının genel itibarıyla iPhone X’a bir hayli benzediği de gözden kaçmıyor.

Motorola P30, FHD+ çözünürlüklü 6.2 inç bir ekrana sahip olacak. Arka kamera kurulumu 16 ve 5 megapiksel çözünürlüklü iki lensten oluşacak. Ön tarafta ise 12 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunacak.

Motorola P30 sekiz çekirdekli bir işlemci taşıyacak. Bu işlemciye 6 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara 64 ve 128 GB olmak üzere iki seçenek sunulacak. 3000 mAh pile sahip olması beklenen telefonun kutusundan Android Oreo yüklü olarak çıkması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER