Teknoloji

Motorola One Vision sızıntısı iki renk seçeneğini gösteriyor

motorola one vision plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google yeni Android telefonları Pixel 3A ve Pixel 3A XL ile cihaz pazarındaki etki alanını biraz daha genişletmişti. Ancak saf Android deneyimini yaşamak isteyenlerin önünde başka seçenekler de bulunuyor. Motorola One Vision da yakında bu gruba katılacak. One Vision’ın da gelecek hafta OnePlus 7‘den bir gün sonra gözler önüne çıkması bekleniyor.

Motorola One Vision’ın tasarımı, gören herkesi etkilemeyebilir. İnternete sızan yeni görseller, telefonun kalın kasasının yanı sıra mavi ve kahverengi renk seçeneklerini gösteriyor. Özellikle kahverenginin akıllı telefon pazarına göre sıra dışı bir tercih olduğunu ve tüm zevklere hitap etmeyebileceğini söylemek gerekiyor. Telefonun ön kamerasının ekranın üst kısmındaki yuvarlak bir kesiğe yerleştirilmesi de gözden kaçmıyor.

Motorola One Vision’ı selefinden ayıracak özellikleri içinde olacak gibi görünüyor. Listenin başında f/1.7 diyafram genişlikli 48 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor. İkinci kameranın teknik özellikleri ise şu an için bilinmiyor. En ilginç tercih olarak ise Samsung Exynos 9610 işlemcinin varlığı göze çarpıyor. Bu işlemciye 3 veya 4 GB RAM, 64 veya 128 GB dahili depolama alanı ve 3500 mAh kapasiteli pilin eşlik etmesi bekleniyor. 6.2 inç büyüklüğündeki ekranın Full HD+ çözünürlük sunacağı belirtiliyor.

Motorola One Vision, Android One kapsamında saf bir Android deneyimi sunacak. Pixel 3a dışında bir alternatif arayanlara hitap edecek olan telefon, 15 Mayıs’ta Brezilya’da gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER