Teknoloji

Motorola One Vision Plus 6.3 inç ekran, 4 GB RAM ile gelecek

motorola one vision plus

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Motorola One Vision, yakında yeni bir versiyona daha kavuşacak gibi görünüyor. Motorola One Vision Plus adını taşıyacağı görülen bu versiyonun izlerine ilk olarak Android Kurumsal Dizini üzerinde rastlandı. Buradaki kayıt, akıllı telefonun özellikleri konusunda da bazı ipuçları veriyor.

Buna göre, One Vision Plus’ta 6.3 inç büyüklüğünde bir ekran bulunacak. Bu ekranın görüntü oranının 21:9 olması ve kullanıcılara 2250 x 1080 piksel çözünürlük sunması bekleniyor.

4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Motorola’nın One Vision Plus için farklı bellek ve depolama alanı seçenekleri sunması da ihtimaller arasında yer alıyor. NFC ve parmak izi tarayıcısı da One Vision Plus’ın ortaya çıkan özelliklerinden.

Google’ın kaydına göre, One Vision Plus kutusundan Android 9 Pie yüklü olarak çıkacak. Ancak bunun yanlış bir bilgi olması muhtemel görünüyor. Orijinal One Vision, geçtiğimiz ocak ayında Android 10 güncellemesi almıştı. Bu telefonun yeni versiyonunun kutusundan Android 9 Pie ile çıkması, kulağa pek mantıklı gelmiyor.

Android Kurumsal Dizini’ndeki kayıtta Motorola markalı bir akıllı telefon görseli de yer alıyor. Burada ön kameranın damla şeklindeki çentiğe yerleştirildiği görülüyor. Orijinal One Vision’ın ön kamerası ise ekran üstündeki delikte yer alıyor. Fotoğraftaki cihaz G8 Plus’a bir hayli benziyor. Bu nedenle Motorola’nın sayfaya geçici bir görsel koymuş olması ve gerçek One Vision Plus’ın bu cihazdan farklı olması ihtimali yüksek görünüyor.

Motorola One Vision Plus sızıntısı, bu telefona “Plus” etiketini ekleten unsurlar konusunda pek fazla bilgi vermiyor. Yine de, akıllara gelen ilk seçenek bileşenlerin yükseltilmesi ve kameranın iyileştirilmesi oluyor. Bu beklentilerin gerçekliğini görmek içinse bir süre daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER