Manşetler

Motorola Moto Z3’ü 5G Moto Mod aksesuarıyla birlikte duyurdu

moto z3 moto 5g mod

moto z3 moto 5g modMotorola, bu yıl çıkardığı Moto telefonları arasına bir yenisini, Moto Z3’ü ekledi.

Öncelikle teknik özelliklerden başlayalım. 6 inç Super AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, 4 GB RAM, 12 megapiksel çift arka kamera, 8 megapiksel ön kamera bu telefonun başlıca özellikleri arasında yer alıyor. Bu telefon ABD’de telekomünikasyon operatörü Verizon tarafından, 480 dolarlık peşin satış fiyatıyla satılacak ve 16 Ağustos’tan itibaren satışta olacak.

Z3’ün önemli bir özelliği var. Motorola’nın çok yakında çıkaracağı ve içinde Snapdragon X50 modem olan 5G Moto Mod sayesinde bu cihaz 5G şebekesine yükseltilebilecek. Bu Mod aksesuarının 2019’un başlarında çıkması bekleniyor. Ayrıca bu cihaz daha eski Moto Z serisi cihazlarla da uyumlu olacak, onları da 5G şebekelerine bağlayacak.

Verizon şu anda ABD’de belirli şehirlerde 5G şebekelerini test ediyor. Şirket, bu yılın sonuna kadar Houston, Los Angeles, Sacramento ve adı henüz açıklanmayan bir noktada olmak üzere dört şehirde 5G şebekesini kullanıma sunmayı planlıyor. Motorola, Mod’un içinde çıkarılamayan SIM’in bulunduğunu, bunun diğer Z kullanıcıları arasında paylaşılabileceğini kaydetti. Ancak bu Mod’a  bağlı özel bir telefon numarasının olup olmayacağı bilinmiyor. Motorola, 5G Moto Mod’un fiyatını açıklamadı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER