Teknoloji

Motorola Moto Z3 ve Moto Z3 Play ile birlikte 5G modülü sunabilir

motorola moto z3Motorola’nın 2018 model akıllı telefonlarından Moto G6 ailesi ve Moto X5’e ait fotoğraflar ve özellikler internete sızmıştı. Bu listeye son olarak şirketin amiral gemisi olan Moto Z serisinin yeni üyeleri eklendi. Motorola Moto Z3 ve Z3 Play’e ait olduğu söylenen fotoğraf ve özellikler internette dolaşmaya başladı.

Telefonların bileşenleri ve özellikleri konusunda bilinenler henüz oldukça sınırlı. Ancak internete sızan fotoğraf, Motorola’nın Z3 ailesinde de Moto Mod adını taşıyan modüler bileşenlerinden vazgeçmeyeceğini gösteriyor.

Motorola’nın Z3 ve Z3 Play ile birlikte yeni modları da kullanıma sunacağı iddia ediliyor. Bu modlar arasında göze ilk çarpan ise akıllı telefona 5G bağlantı desteği getireceği söylenen mod oluyor. Henüz bu konuda somut bir işaret verilmediği için bu söylentilere biraz temkinli yaklaşmakta fayda olduğunu belirtmek gerekiyor.

Sızan görsele göre, Z3 ve Z3 Play’de 18:9 görüntü oranına sahip ekranların kullanılması bekleniyor. Ancak Droid-Life’ta yer alan habere göre, Motorola 2018 sona ermeden Z3 ailesine yeni bir cihaz eklemeyi planlıyor. Söz konusu cihazda daha iyi bir ekranın ve Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin kullanılacağı söyleniyor.

Moto Z3 ve Z3 Play’in arkasında çift lensli bir kamera kurulumu göze çarpıyor. Akıllı telefonun önünde ise sadece tek bir kameranın kullanılması bekleniyor. Z3 ve Z3 Play’in ne önünde ne de arkasında bir parmak izi tarayıcısı görülmüyor. Bu da Motorola’nın parmak izi tarayıcısını ekranın altına entegre etmiş olabileceğini düşündürüyor. Ancak henüz bu konuda kesin bir bilgi bulunmuyor.

Motorola Moto Z3 ve Z3 Play MWC 2018’de tanıtılabilir

Motorola Moto Z3 ve Z3 Play hakkında bilinenler henüz bunlarla sınırlı. Motorola’nın yeni akıllı telefonunu, G6 ailesi ve X5 ile birlikte şubat ayının sonunda Barselona’da düzenlenecek MWC 2018’de tanıtması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER