Teknoloji

Motorola Moto X50 Ultra’da daha fazla yapay zeka özelliği sunacak

motorola edge 50 ultra

Motorola Moto X50 Ultra için geçtiğimiz şubat ayında Formula 1 temalı bir paylaşım yapmış ve özellikle yapay zeka yeteneklerine dikkat çekmişti. Moto X50 Ultra henüz resmiyet kazanmasa da, şirketten gelen yeni bir paylaşım, akıllı telefonun Edge 50 Ultra‘nın farklı bir versiyonu olacağını gösteriyor.

Motorola’nın yeni paylaşımında da Formula 1 teması var. Ancak bu sefer Formula 1 aracıyla birlikte telefonu da görmek mümkün oluyor. Burada görülen cihaz da Edge 50 Ultra ile hemen hemen aynı tasarıma sahip.

Buna ek olarak, Edge 50 Ultra’nın da bazı yapay zeka özelliklerine sahip olduğu biliniyor. Örneğin, üretken yapay zeka ile telefon için duvar kağıdı oluşturulabiliyor. Ayrıca kamera ayarları da sahneye göre yapay zeka tarafından yapılabiliyor. Görünen o ki, X50 Ultra bunlardan daha fazlasını sunacak.

motorola moto x50 ultra

Motorola Moto X50 Ultra önümüzdeki ay tanıtılacak

Telefonun yapay zeka özelliklerinden birisi de Lenovo’nun “Xiaotian” olarak anolan yapay zeka asistanı olacak gibi görünüyor. Bu asistan hâlihazırda Lenovo’nun bazı bilgisayarlarında mevcut. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen telefonun detayları hakkında yakında yeni paylaşımların yapılması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER