Teknoloji

Motorola yeni telefonunun tanıtım tarihini nostaljik videoyla duyurdu

motorola moto x tanitim videoMotorola Moto X serisinin yeni telefonunun lansman tarihini yayınladığı bir videoyla duyurdu. Videodaki yüksek nostalji dozu ise izleyenlerin gözlerinin dolmasına yol açabilir. Bir lisede geçen reklam filminin yıldızı bir dönemin en popüler cihazlarından biri olan Moto V3 RAZR.

2004’te satışa sunulan Moto V3 RAZR, tüm zamanların en şık tasarıma sahip telefonları arasında yer alıyor. İki yıllık bir süre içinde 130 milyonu aşkın bir satış rakamına ulaşan telefon, pek çok kişinin favori cihaz listesinde bulunuyordu.

Moto V3 RAZR, Moto serisinin yeni amiral gemisini duyurmaya hazırlanan Lenovo için de uygun bir çıkış noktası niteliği taşıyor. Moto G4 ve G4 Plus’ın tanıtılmasıyla birlikte gözler Moto X serisinin yeni üyesine çevrilmişti.

Yeni telefonla birlikte serinin isminin Moto X’ten Moto Z’ye çevrilebileceği iddiası son zamanlarda sıklıkla dillendiriliyor. İlham kaynağı olarak RAZR’ın seçilmiş olması da bu değişimin gerçekleşmesi ihtimalini kuvvetlendiriyor. V3’ün klasik metal görüntüsü ve RAZR i’nin karbon dokulu arka paneli, tasarım bakımından oldukça güçlü ve çekici unsurlar olarak nitelenebilir.

Videoda belirtilen 9 Haziran tarihi ise pek şaşırtıcı değil. Motorola’nın sahibi Lenovo’nun CEO’su Yang Yuanqing bu tarihte yeni bir akıllı telefonun tanıtılabileceğini daha önceden doğrulamıştı.

Moto X veya Moto Z adıyla gelmesi beklenen yeni telefonun ince ve metal bir kasaya sahip olacağı söyleniyor. Cihaza MotoMods adını taşıyan modüler aksesuarların eşlik edeceği de dikkat çeken iddialar arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER