Teknoloji

Motorola Moto X+1’in basın fotoğrafları internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

motorola-moto-x+1-220814

Motorola’nın yeni akıllı telefonuna ait olduğu iddia edilen basın fotoğrafları internete sızdı. Moto X’in yerini alması ve Moto X+1 adını taşıması beklenen cihazın 4 Eylülde gerçekleştirilecek bir etkinlikle resmiyet kazanması öngörülüyor. Basın fotoğraflarının yayınladığı sızıntılardaki yüksek doğruluk oranıyla tanınan Evleaks tarafından paylaşılması fotoğraflara duyulan güveni biraz daha artırıyor. Arka kapağında Verizon logosu bulunan Moto X+1’in ekranında 17 Eylül tarihi görülüyor. Cihazın bu tarihte ABD’de Verizon işbirliğiyle satışa sunulması bekleniyor.

Basın fotoğraflarında Moto X+1 iki farklı renk seçeneğiyle boy gösteriyor. Cihazın tamamen siyah modele ek olarak, ön kısmı beyaz arka kapağı ise ahşap görünümlü bir modelle potansiyel sahiplerinin karşısına çıkması bekleniyor. Genel tasarım diline bakıldığında selefi Moto X’ten fazla uzaklaşmadığı görülen Moto X+1’in sade bir tasarıma sahip olduğu anlaşılıyor. Fotoğraflardaki arayüz akıllara stok Android KitKat sürümü geliyor, ancak şu anda ortada bu konuya ilişkin kesin bir bilgi bulunmuyor.

Arka kapakta kameraya eşlik eden bir flaşın bulunmadığı görülüyor. Ancak flaşın kamerayı çevreleyen ve kolayca göze çarpan halkanın içine yerleştirilmiş olması da oldukça muhtemel gözüküyor. 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde 5.2 inç ekran barındırması beklenen Moto X+1’de dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci ve 12 megapiksel arka kameranın yer alacağı tahmin ediliyor.

İLGİLİ HABERLER