Teknoloji

Motorola Moto G9 tanıtıldı: Snapdragon 662, 5000 mAh pil

motorola moto g9

Motorola Moto G9, Moto G serisinin en yeni üyesi olarak gözler önüne çıktı. 6.5 inç büyüklüğündeki MaxVision LCD ekran, HD+ çözünürlüğe sahip. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 662 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Dahili depolama alanının üzerine microSD kart desteğiyle 512 GB daha eklenebiliyor.

Motorola’nın yeni telefonunun arkasında üçlü bir kamera sistemi mevcut. Söz konusu sistem, arka panelin ortasında kare bir modüle yerleştirilmiş. Burada ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de sistemi tamamlıyor. Telefonun önünde ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor.

Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pili veriyor. Bu pil, 18W şarj desteğine sahip. Telefonun parmak izi tarayıcısı da arka paneldeki Motorola logosuna yerleştirilmiş. Hibrit çift SIM desteği bulunan telefon, tartıda 200 gram çekiyor.

Motorola Moto G9, Hindistan’da 11999 rupi (1192 TL) karşılığında satılacak. Mavi ve yeşil renk seçenekleri bulunan telefon, 31 Ağustos itibarıyla satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER