Teknoloji

Motorola Moto G8 sızıntısı arka kamera sistemini gösteriyor

motorola moto g8 mwc 2020

İnternete sızan yeni bir tanıtım videosu, Motorola Moto G8 hakkındaki ilk detayları gösteriyor. G8 serisinin açılışı Moto G8 Play ve Moto G8 Plus modelleriyle yapılmıştı. Sızan tanıtım videosunun ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılmış olması, videonun gerçek olma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Videoda göze ilk olarak Moto G8’in üçlü arka kamera sistemi çarpıyor. Bu sistemde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü kameranın üstleneceği belirtiliyor. Telefonun küçük bir çentiğe sahip olan ekranını da videoda kısa bir süre de olsa görmek mümkün oluyor.

Motorola Moto G8 ne zaman tanıtılacak?

Moto G8’in G8 serisinde G8 Play ve G8 Plus arasında bir noktaya yerleşmesi bekleniyor. G8’in selefi Moto G7, tanıtıldığında piyasadaki en uygun orta segmentli telefonlar arasına girmeyi başarmıştı. Aynı başarıyı Moto G8’in sürdürüp sürdüremeyeceği merak ediliyor.

Tanıtım videosu, Moto G8 hakkında başka bir ipucu vermiyor. Telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı da henüz bilinmiyor. Ancak Motorola, 13 Kasım’da katlanabilir ekranlı RAZR’ın tanıtımı için bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Bu etkinlikte Moto G8’in de tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER