Teknoloji

Motorola Moto G5S ve G5S Plus orijinal G5’lere küçük bir dokunuş yapıyor

motorola moto g5s
Motorola Moto G5S

Motorola G5 serisine iki yeni telefon daha ekledi. Motorola Moto G5S ve G5S Plus şirket tarafından resmen duyuruldu. Her iki telefon da geçtiğimiz mart ayında duyurulan orijinal G5 modellerinden daha büyük ekranlara, daha gelişmiş kameralara ve daha iyi işlemcilere sahip.

Moto G5S’te 1080p çözünürlüklü 5.2 inç ekran bulunuyor. 1.4 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 16 megapiksel çözünürlüklü arka kamera ve 3000 mAh kapasiteli pil, G5S’in öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor.

Motorola Moto G5S Plus

G5S Plus’ta ise ekran çözünürlüğü değişmiyor, ancak ekran büyüklüğü 5.5 inçe yükseliyor. 13 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera beraberinde portre modunu da getiriyor. Akıllı telefonun önünde ise 8 megapiksel geniş açılı kamera bulunuyor.

Motorola Moto G5S modelleri orijinal G5’lerin özelliklerini de yansıtıyor

Akıllı telefonların diğer özellikleri ise orijinal G5 modelleriyle örtüşüyor. Yekpare metal kasa, 4 GB’ye kadar RAM ve 64 GB’ye kadar depolama alanı gibi özellikleri taşıyan G5S ve G5S Plus, ağustos ayı içinde Avrupa’da satışa sunulacak. Telefonlar için sırasıyla 249 ve 299 avrodan başlayan rakamları ödemek gerekecek. G5S ve G5S Plus, sonbaharda da ABD’de raflarda olacak.

İLGİLİ HABERLER