Teknoloji

Motorola Moto G serisine yeni bir üye daha ekleyecek

motorola moto e32
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Moto G32 ile Moto G serisine bir üye daha eklemeye hazırlanıyor. Tayland’da NBTC tarafından onaylanan telefon 2021’de çıkan Moto G31 ve G32 modellerinin takipçisi olarak kullanıcılarla buluşacak.

Moto G32 NBTC’nin veri tabanında XT2235-3 mode numarasıyla boy gösteriyor. Sertifika kaydı telefonda 4G desteğinin bulunduğunu, 5G desteğinin ise mevcut olmadığını gösteriyor.

Kayıtlarda telefonun özellikleriyle ilgili detayları görmek mümkün olmuyor. Ancak daha önce çıkan haberlerde telefonun Moto E32 ile aynı özellikleri taşıyacağı belirtilmişti. Bu da telefonun özellikleri konusunda bir fikir edinmeyi sağlıyor.

motorola moto g32Eğer söz konusu iddia doğruysa Moto G32 Unisoc T606 işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik edecek. 64 GB depolama alanı, Android 11, 6.5 inç HD+ çözünürlüklü LCD ekran ve 8 megapiksel ön kamera gibi özellikler de telefonda bulunacak.

Motorola Moto G32 16 megapiksel ana kamerayla gelecek. Kamera modülünü 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlayacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 18W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil verecek. Bu pil USB-C girişi üzerinden doldurulacak. Telefonun parmak izi tarayıcısı da güç butonuna entegre edilmiş şekilde kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER