Teknoloji

Motorola Moto G31 50 MP kamera ve 5000 mAh pille gelecek

motorola moto g31

Motorola Moto G31 yakında resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun bazı özellikleri ise şimdiden ortaya çıkıyor. Hindistan’da NCC sertifika kuruluna sunulan belgelere göre, akıllı telefonda 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamera bulunacak. Diğer iki arka kamera sensörünün özellikleri ise şu an için bilinmiyor.

NCC kayıtlarında telefonun pilinin fotoğrafını görmek de mümkün oluyor. Moto G31, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilden alacak. Telefonun kutusundan 10W kapasiteli bir şarj adaptörü çıkacak. Şarj için USB-C girişi kullanılacak. Moto G31’de 3.5 mm. kulaklık jakının mevcut olduğu da görülüyor.

Moto G31’e sadece 4G için sertifika verilmesi, telefonda 5G uyumlu bir işlemcinin olmadığı anlamına geliyor. Wi-Fi sertifikasında da Wi-Fi 5 desteği görülüyor. Arka paneldeki Motorola logosunun parmak izi tarayıcısı işlevini görmesi de bekleniyor. Sızıntılara göre, Moto G31 210 dolar karşılığında satılacak.

motorola moto g31Motorola Moto G31, NCC veri tabanında siyah ve gümüş renk seçenekleriyle görülüyor. Telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER